Innovation Dinner. 3D Printing Toegepast.

Bas Koper
14 jul 2021

“Wat kan 3D printing voor jullie business betekenen? Wat moet je daarvoor doen? En hoe kan je hiermee geld verdienen?

 

Daar ging het innovation dinner over. Georganiseerd door Mobius 3D Technologies en 3D Makers zone. Het doel van dit evenement was om in een informele sfeer het gesprek aan te gaan met het bedrijfsleven over de mogelijkheden van 3D printing.

Het evenement heeft plaatsgevonden in de hal van 3D Makers Zone. Een inspirerende, speelse ruimte gevuld met allerhande digitale technologieën, 3D printers en geprinte voorwerpen.

Daniel Willems van Thales Cryogenics heeft een interessante case uitgelicht waarbij aanzienlijke gewichtsbesparing en performancewinst behaald is, middels de inzet van metaal 3D printen. Herman van Bolhuis van 3D Makers Zone heeft zijn visie voor de toekomst van 3D printing gedeeld en Bas Koper van Mobius 3D Technologies is dieper ingegaan op de techniek van metaal 3D printen.

Gasten uit verschillende sectoren als: metaal, luchtvaart, defensie, bouw, infra, monumenten en  medisch vormden een gemêleerd publiek. De combinatie van toegepaste technologieën en ervaring van Mobius en 3DMZ maakte dat er voor iedereen iets te leren was.

Gezien de belangstelling en positieve reacties kunnen we stellen dat het diner een succes was. We sluiten een vervolgsessie in de nabije toekomst daarom niet uit! Heeft u interesse om deel te nemen aan zo’n diner of wilt u meer informatie over metaal 3D printen? Neem dan contact met ons op.