Medical engineer

Regio Amsterdam-Delft

Medische technologie is niet meer weg te denken uit de zorg. Innovatieve diagnostiek, behandelmethoden en medical devices vragen om een nieuw soort medisch professional; een professional met medische én technische kennis die de brug kan slaan tussen patiënt en techniek. Technische kennis is van groot belang bij het introduceren van nieuwe methoden en technieken in een klinische praktijk vanuit zowel het industriële perspectief (Mobius), als de academisch medische omgeving (het Academische Ziekenhuis).

Wij zoeken zo’n gedreven professional met een afgeronde master Klinische Technologie of Technische Geneeskunde. Een ambitieuze technoloog die zich onderscheidt door medische deskundigheid en het kunnen toepassen van complexe technologie.

Mobius

Het medisch gecertificeerde Mobius 3D Technologies is een high tech onderneming die in een joint venture met een academisch ziekenhuis in Nederland patiënt-specifieke en generieke, maar vooral ground breaking medische oplossingen ontwikkelt. Inmiddels is voor een 3d-geprinte gepatenteerde patiënt specifieke oplossing een medical trial gestart, waarbij naast het testen van de technische principes het streven er op gericht is om een optimaal en vernieuwend behandelprotocol te ontwikkelen.

Een baanbrekend nieuwe (tevens gepatenteerde) toepassing zal deze zomer op de markt worden gebracht. Ondersteund door wetenschappelijke publicaties zal worden aangetoond dat deze toepassing een substantiële verbetering  teweeg  kan brengen in de behandeling van patiënten. Na de markintroductie in Nederland zal deze oplossing vanaf 2022 ook worden aangeboden in andere Europese landen en vanaf 2023 in de USA.

Jouw expertise is meer dan welkom 

Mobius is een technologie gedreven onderneming, waar geen dag hetzelfde is. Je werkt niet alleen samen in een klein en slagvaardig academisch geschoold team bij Mobius , maar ook met experts binnen het ziekenhuis (PHD-studenten, hoogleraren en medische specialisten). Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor alle aspecten van ontwikkeling, onderzoek, prototyping, productie en marktintroductie van nieuwe medische oplossingen.

Je hebt relevante expertise. Je bent creatief. Je kunt overstijgend en strategisch denken. Tegelijkertijd draai je je hand niet om voor de praktische uitvoering. Je stelt prioriteiten en je legt gemakkelijk verbinding met anderen.

Samen sta je sterker  

In teamverband functioneren gaat je makkelijk af. Je maakt deel uit van projectteams, je adviseert (gevraagd en ongevraagd)  collega’s, managers en medisch specialisten. Je komt snel tot de kern en helpt collega’s de relevante vraagstukken naar boven te halen en om te zetten naar concrete acties en oplossingen. Je toont lef en weet de ander te motiveren en te faciliteren om samen tot het beste resultaat te komen.

Wat breng jij mee?

 • Afgeronde master opleiding Klinische Technologie of Technische Geneeskunde.
 • Een flinke dosis flexibiliteit. Je dag wordt soms geleefd door wat er gebeurt binnen de organisatie.
 • Je bent een netwerker en vindt snel je weg binnen onze organisatie en binnen het ziekenhuis
 • Je bent enthousiast en durft met een kritische blik naar vraagstukken te kijken en komt met creatieve oplossingen
 • Jij maakt graag het verschil voor je collega’s, maar zeker ook voor onze partners & patiënten.

 Bij ons kun je aan de slag met 

 • Productontwikkeling, prototyping, industrialisatie
 • Overstijgende thema’s: het onderhouden en verbeteren van kwaliteitssystemen en certificering (Medisch /CE)
 • Deelname aan projecten, doen van onderzoek, ontwerpen van nieuwe oplossingen
 • Leveren van bijdragen aan wetenschappelijke publicaties (in samenwerking met onze partner)
 • Zowel strategische als praktische klussen. Denk aan het leveren van een bijdrage aan de business planning, presentaties aan stakeholders, ontwikkelen product brochures, promotiemateriaal en het vernieuwen van onze websites
 • Onderhouden van contacten met patiëntenverenigingen
 • Het vergroten van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid bij onze stakeholders.

 Dit bieden we jou 

 • Werken in een gedreven team, onze basis is op dit moment Velsen Noord, maar wij zullen in 2022 verhuizen naar de regio Amsterdam of Delft.
 • Een dienstverband van in eerste instantie 1 jaar, met de intentie om te zetten in onbepaalde tijd
 • De mogelijkheid om aanvullender opleidingen en cursussen te volgen
 • Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring € 2.950,- tot  € 4.625,-, op fulltime basis)
 • Goede secundaire voorwaarden, zoals bonusregeling, winstdeling, pensioen, reiskostenvergoeding, laptop, mobiel

 Wil je meer weten?

Heb je nog vragen? Dat kan altijd!

Neem contact op met Boris van Putten 06-46296967 | boris.vanputten@blokgroup.nl.

Je bent bij ons ook welkom voor een kop koffie of thee, dan vertellen we je graag meer.